de bg
планиране
дизайн
програмиране
маркетинг

Услуги

Ние съчетаваме консултиране, дизайн и технологии, за да гарантираме не само краткосрочния, но и бъдещия успех на нашите клиенти.
Фирмата е създадена през 2008 г. с цел реализиране на необичайни идеи, цялостни концепции и високотехнологични цифрови продукти и платформи. Ние поставяме вашата фирма в „светлината на прожектора” и популяризираме вашата марка. Ние се грижим за вас от A до Я.
Чрез уеб сайтове, портали, магазини и приложения, ние управляваме всички процеси и осигуряваме плавен и безпроблемен процес на работа. Всичко това ще направи бизнеса ви по-успешен!

концепция

Онлайн медиите се развиват бързо: от Web 2.0, през Facebook, Twitter до iPhone. Те осигуряват на компаниите нови възможности за реализиране на своите бизнес цели с нови инструменти. Ние помагаме на нашите клиенти етапите на стратегическо консултиране и формиране на концепция, изясняваме всички неясни въпроси и ги подпомагаме целенасочено при изпълнението на техните бизнес задачи.
Маркетинг
стратегии
Дигитални
стратегии
Корпоративен
брандинг
Управление
на марка
Уеб, мобилни и
eCommerce
концепции
Рекламни
концепции

дизайн

Благодарение на страстта ни към дизайна, ние създаваме изключителни, визуални преживявания, които представят нашите клиенти по един изключително вълнуващ, ефективен и професионален начин чрез всички форми на комуникация.
Информационна
архитектура
UI
дизайн
UX
дизайн
Корпоративен
дизайн
Печатен
дизайн
3D
визуализиции
Image, Videos &
Keynotes
Музикално
оформление
Индустриален
дизайн

програмиране

От идеи и графичен дизайн създаваме решения! Разработваме ги индивидуално, като ги интегрираме във вече съществуващи системи, като например: инструменти за автоматизация на маркетинга, CRM или ERP системи. Разчитаме на съвременни езици за програмиране и избираме подходящата техническа платформа за всеки клиент.
Уеб
програмиране
Системи за
управление на
съдържанието
Online
магазини
Responsive
програмиране
Android
приложения
iOS
проложения
Windows 8
проложения
Приложения за
Win и OSX

маркетинг

Онлайн комуникацията предлага всички възможности за целенасочена връзка с клиента. Ние помагаме на нашите клиенти да комуникират успешно в интернет, да избират целеви групи и да се превърнат във фирми, които вдъхновяват своите контрагенти.
Оптимизация за
търсещи машини
Маркетинг в
търсещи машини
Online
маркетинг
Маркетинг в
социални мрежи
Проследяване
на трафик
Генериране на
кандидати
Поддръжка на
кандидати
Маркетинг
автоматизация
CRM системи
анализ
прототип
дизайн
изпълнение
Преди да започнем с изпълнението, искаме да разберем и анализираме точните нужди и цели на клиента.
Поради това, при по-сложни софтуерни и интернет проекти, ние създаваме в самото начало прототипи, за да можем да постигнем оптимален софтуер по отношение на използваемостта, дизайна и функционалността.

процес